Leer meer over ons

Missie

Kinderen inspireren en uitdagen door muziek, (yoga-based) beweging, verbeelding en mindfulness.
Wij streven naar meer lessen in persoonlijke ontwikkeling en sociaal-emotioneel leren voor kinderen, met muziek als medium.
 
aap noot ease is uniek, eerlijk, dapper en kwetsbaar, net als ieder kind. Voor ons is iedereen van onschatbare waarde. Wij zorgen ervoor dat kinderen gezien en gehoord worden tijdens de workshops, en we bekrachtigen eigen ideeën. We vieren onze verschillen en overeenkomsten en kijken naar de talenten van ieder kind. Wij moedigen kinderen aan om zichzelf te zijn. Verscheidenheid is juist wat ons succesvol en sterk maakt.

Authenticiteit

aap noot ease docenten zijn professionele muzikanten, hoogopgeleide muziekdocenten en gecertificeerde yogadocenten (KAY /95/200) met veel ervaring binnen de educatieve sector. Lees hieronder meer over het team achter onze muzikale workshops.

Ons team

Founder

Initiatiefnemer en bedenker van aap noot ease is Merisa Gokhan. Merisa is Conservatorium geschoold en werkzaam als muziek- en kinderyogadocent binnen de educatieve sector. Van jongs af aan is zij bezig met dans en muziek. Haar liefde voor yoga en mindfulness is door de jaren heen ontstaan. Samen met diverse professionals uit het onderwijs, de muziektherapie en yoga/mindfulness heeft zij de aap noot ease-workshops ontwikkeld. Door het hele land wil zij, samen met het docententeam,  kinderen kennis laten maken met muziekeducatie en yoga-based movement.

Merisa

Founder
Docent
merisa@aapnootease.com

Frederique

Docent

Liesanne

Ortho-agogisch muziekbegeleider
Docent

Jij?

Mail ons bij
interesse:
info@aapnootease.com